BejelentésHeminredning, stämningsljus, design, lampa, inredning, stämningslampa, exklusiva lampor,
Designade lampor, trälampa, trälampor,

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Välkomna kära besökare!Tillåt mig att få presentera oss; mitt namn är Istvan Bíró och min fru Viktoria Nagy. Hjärtat och själen i Bíró Design, vi är dess konstruktörer samt produktörer!
Vårat mål är att ni ska lära känna våra produkter, och hoppas att våra unika och handgjorda stämmningslampor kommer hjälpa ert hem att kännas varmt och tryggt.Vi använder oss inte av maskin industri, det är enbart driften av fantasi och känslan i våra händer som med sin frihet framställer vårat verk till maximal effekt.

-


REF. VASE 1.
Vi använder oss av ett speciellt sort trä vars namn är "Silver sommar".
Trädets detaljer är hand formade och sedan smorda med en uppsättning olika kemikalier, som därefter bevarar dess unika och slutgiltiga form i en evighet. I botten av vasen har vi installerat ett ljus med en speciell teknologi, som i sin tur förstärker trevnaden och lugnet i ditt rum.Stämmningslampan är en modern lösning av en diskret ljuv belysning, där man inte ser ljuset i sig, utan enbart dess reflektion. Utifrån våran erfarenhet av ljus som skiner underifrån en kvist dekoration, har vi fått lära att den skapar ett skuggspel som ger en lugnande effekt i rummet. Atmosfären blir en idyllisk plats att vila i efter en ansträngande dag.

REF. VASE 3.
Vasen och lampan är som sagt inte för arbete, utan en varsam dekoration som förgyller ditt hem och gör det varmt och mysigt.

Man ska aldrig glömma att efter ens hårda dagar så har vi en kraftfull tendens att skapa frid runt om oss som ger sensationen av naturens ljud, doft och andetag. Även sedan människan först vandrade denna jord, har träden varit våra trogna kompanjoner. Som har skyddat oss utifrån och in med deras trygga egenskaper.
REF. VASE 7.


Man skulle kunna säga att - trädets liv är människans natur.
Så till ända..., i en värld av cement och massproduktion känner man ett starkare behov av att återförenas med denna varma harmoni, för att skapa en illusion av en förlorad natur genom människans unika handgjorda kreation.KONTAKT:

E-MAIL: BIRODESIGN@GLOBONET.HU


Acceptance Mark

------------------------------------
Heminredning, stämningsljus, design, lampa, inredning, stämningslampa, exklusiva lampor, designade lampor, trälampa, trälampor,

exkluzív
LINKEK

ARANY, AZ OTTHON ÉKKÖVEI, BRONZ, DRÁGAKŐ, ÉRTÉK ÉS MINŐSÉG, EXTRÉM, FORMABONTÓ DESIGN, GYERMEKJÁTÉK, HARMÓNIÁBAN AZ IGÉNYEIVEL, KERESKEDELEM, KÖLCSÖN, MÁRVÁNY, MŰVÉSZTÉR, NŐI SZAKASZ, ÖRÖK DIVAT OTTHON, BUJA TESTEK, CICABABÁK, COMBOK KÖZT, DARKSEX, PORCELÁN, VILÁGÍTÁS,

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő